Северна Македонија

Услуги

Бизнис и соработка

Enterprise Europe Network е мрежа на бизнис можности која има за цел да ги понуди сите облици на деловна поддршка на малите...

Технологии и иновации

Enterprise Europe Network е мрежа на бизнис можности која може да ви помогне да остварите соработка со странски партнери...

Истражување и развој

Enterprise Europe Network овозможува да пронајдете партнери за учество на европските повици за истражување и иновации...

Иновациски услуги

Enterprise Europe Network of North Macedonia нуди услуги за подобрување на капацитетите на фирмите за управување со иновациите.

Пронајди партнер

Пронајдете партнер за вашиот бизнис.

Кои сме ниеCopyright © 2024 Сите права се задржани од EEN Северна Македонија

Оваа веб страница користи колачиња (cookies) со цел да се подобри функционалноста.

Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам