info@een.mk
Македонија
Сите услуги на ЕЕН Македонија кон клиентите се бесплатни

Најчесто поставувани прашања постави прашање

Каде можам да најдам повеќе информации за новата програма на ЕУ - Horizon 2020.

Повеќе информации за програмата можете да најдете на следниов линк
http://ec.europa.eu/research/horizon2020/index_en.cfm?pg=home

Кои настани за деловни средби од ИКТ секторот ќе се организираат од страна на мрежата?

Ги издвојуваме следните настани: Industry Matchmaking Бугарија, Danube IT Србија, Ce-Bit EuroAsia Турција. Календарот на настани организирани во мрежата може да го погледнете на следниот линк:

http://een.ec.europa.eu/tools/services/EVE/Event/ListEvents
Контактирајте нè за подетални информации.

повеќе

Партнери

  •