Северна Македонија

Контакт

Контактирајте ги партнерите на мрежата на ЕЕН Македонија.

EEN Macedonia

текст

Телефон:

E-mail:

МIR

текст

Телефон:

E-mail:

University St. Ciril and Methodius

Бул. „Гоце Делчев“ бр. 9, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје е првиот државен универзитет во Република Северна Македонија, формиран во 1949 година со три факултети. Денес, тој претставува заедница на 23 факултети, 5 научни институти, 4 јавни научни установи – придружни членки, 1 придружна членка – друга високообразовна установа и 7 придружни членки – други организации.

Телефон: 3293-293 (централа)

E-mail: ukim@ukim.edu.mk

Economic Chamber of North Macedonia

текст 

Телефон:

E-mail: een@mchamber.mk

Copyright © 2024 Сите права се задржани од EEN Северна Македонија

Оваа веб страница користи колачиња (cookies) со цел да се подобри функционалноста.

Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам