Северна Македонија

Title

Western Balkans Butterfly Innovation & Business Forum, 16-17 декември 2021

15.12.2021


Enterprise Europe Network, заедно со Регионалниот совет за соработка (Regional Cooperation Council), ве поканува на првиот Western Balkans Butterfly Innovation & Business Forum, кој се организира во хрибридна форма во Скопје, 16-17 декември 2021. (Агенда)

Форумот ќе биде место на кое едни од најуспешните старт-ап и етаблирани иновативни компании од земјите од Западен Балкан ќе ги прикажат своите искуства, а во исто време и ќе имаат можност да се претстават пред потенцијални инвеститори.

Поради ограничувањата предизвикани од пандемијата со КОВИД19, присуството на настанот физички е за сите модератори и панелисти, додека за останатите слушатели е онлајн.

Заради мерките за заштита во услови на ковид пандемијата, Ве очекуваме да ни се придружите на следниот линк za on-line следење на настанот:
 http://butterflyforum.collectivibe.com/

Со почит,
ЕЕН МакедонијаCopyright © 2024 Сите права се задржани од EEN Северна Македонија

Оваа веб страница користи колачиња (cookies) со цел да се подобри функционалноста.

Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам