Северна Македонија

Новости

Title

мај 24, 2024

Единаесет иновативни мали и средни компании (стартап, спиноф, спинаут и МСП) од Македонија, Црна Гора, од Хрватска, Србија и од Словенија ги претставија своите иновативни производи и услуги пред советниците на ЕЕН-мрежата – проект Enterprise Europe Network

Единаесет иновативни мали и средни компании (стартап, спиноф, спинаут и МСП) од Македонија, Црна Гора, од Хрватска, Србија и од Словенија ги претставија своите иновативни производи и услуги пред советниците на ЕЕН– проект Enterprise Europe Network

Title

декември 15, 2021

Western Balkans Butterfly Innovation & Business Forum, 16-17 декември 2021

Enterprise Europe Network, заедно со Регионалниот совет за соработка (Regional Cooperation Council), ве поканува на првиот Western Balkans Butterfly Innovation & Business Forum, кој се организира во хрибридна форма во Скопје, 16-17 декември 2021.

Title

јули 20, 2020

Билатерални средби во три сектори ИКТ, а во организација на Стопанската Комора на Северна Македонија, МИР Фондација и РЕА Приштина

20-тина бизнисмени од Косово и Северна Македонија одржаа билатерални средби во три сектори ИКТ, дрвна индустрија и мебел во рамки на ЕЕН проектот, а во организација на Стопанската Комора на Северна Македонија, МИР Фондација и РЕА Приштина

Внесете термин

Изберете година

Copyright © 2024 Сите права се задржани од EEN Северна Македонија

Оваа веб страница користи колачиња (cookies) со цел да се подобри функционалноста.

Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам