Северна Македонија

Контакти

УКИМ

Бул. „Гоце Делчев“ бр. 9, 1000 Скопје,Република Северна Македонија

Тел.: 3293-293 (централа), Факс: 3293-202

www.ukim.edu.mk ukim@ukim.edu.mk

МИР Фондација

16-та Македонска бригада бр. 13б

Поштенски Фах: 776 1001 Скопје, Македонија

+389 2 3108 891

mir@mir.org.mk

Стопанска комора на Северна Македонија

„Димитрие Чуповски“ бр.13, 1000 Скопје,

Тел: (02) 3244000, Факс: (02) 3244088

E-mail: ic@mchamber.mk

Copyright © 2024 Сите права се задржани од EEN Северна Македонија

Оваа веб страница користи колачиња (cookies) со цел да се подобри функционалноста.

Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам