info@een.mk
Македонија
Сите услуги на ЕЕН Македонија кон клиентите се бесплатни

Брокерски настан: „AgroB2B@NSFair 2019“

Локација: Нови Сад, Србија
Дата: 14 - 15.05.2019

Директни средби на компании ќе се организираат во рамките на „AgroB2B@NSFair 2019“.
Повеќе информации за настанот можат да се најдат на:
http://agrob2b2019.talkb2b.net/

Пријави се

Име:
Компанија:
E-mail:
Регистрирај се за Е-весник
Е-весник