info@een.mk
Македонија
Сите услуги на ЕЕН Македонија кон клиентите се бесплатни

Брокерски настан: B2B meetings at 4th International Cooperation Forum - Zlatibor 2018

Локација: Златибор, Србија
Дата: 15 - 16.11.2018

Директни средби на компании ќе се организираат во рамките на 4th International Cooperation Forum.

Повеќе информации за настанот можат да се најдат на: http://zlatibor2018.talkb2b.net/en

Регистрирај се за Е-весник
Е-весник