info@een.mk
Македонија
Сите услуги на ЕЕН Македонија кон клиентите се бесплатни

Брокерски настан: “MEET4BUSINESS” Agra 2017

Локација: Горња Радгона, Словенија
Дата: 29.08.2017

“MEET4BUSINESS” Agra 2017 е брокерски настан фокусиран на прехрамбената индустрија, земјоделството, одржлив туризам и шумарство и кој ќе се одржи во рамките на 55. Меѓународен саем за земјоделство и саем за храна АГРА 2017.

Повеќе информации за настанот можат да се најдат на:
http://meet4businessagra2017.talkb2b.net/

Пријави се

Име:
Компанија:
E-mail:
Регистрирај се за Е-весник
Е-весник